Nieuwsbrief Februari 2017

yoreMadminNieuws

Park-reehorst-woonwijk-met-een-groen-hart

Park-reehorst-woonwijk-met-een-groen-hart

Het groene hart van de wijk begint te kloppen

Het groene hart van de wijk, oftewel het groene park wordt momenteel in grote lijnen aangelegd. Bomen, struiken, hellingen en wandelpaden worden steeds meer zichtbaar. Naar verwachting wordt het park begin maart opgeleverd. Op een later moment wordt het park samen met omwonenden verder ingevuld. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld bepaalde bloemsoorten of speeltoestellen voor kinderen.

Vleermuisroute
Om woningbouw in Park Reehorst mogelijk te maken moesten er een aantal bomen gekapt worden die oorspronkelijk deel uitmaakten van een vleermuisroute. Om te voorkomen dat de beestjes in het gebied verjaagd worden, is er in het ontwerp van het park rekening gehouden met bepaalde boomstructuren. Hierdoor kunnen de vleermuizen hun route vervolgen door het park.

Park Reehorst park

Het park wordt begin maart 2017 in grote lijnen opgeleverd.

Bijna alle kavels fase 4 gereserveerd

De vrije kavels van fase 4 in Park Reehorst zijn populair. Eind 2016 zijn de 14 bouwkavels van fase 4 in de verkoop gegaan door middel van een lotingsprocedure. Op dinsdag 10 januari vond de loting plaats bij het notariskantoor Posthuma – Schutte in Ede. Op dit moment zijn bijna alle kavels (op twee na) gereserveerd. Vanuit de loting hebben wij nog reservekandidaten, maar als u belangstelling heeft kunt u zich aanmelden bij Hoom Makelaars (0318-655 550 of info@hoommakelaars.nl) of Bolthof van den Top Makelaars (0318-628 080 of info@bolthofvandentop.nl).

14 Vrije Kavels | Park Reehorst Ede

Er zijn nog 2 kavels beschikbaar. Neem contact op
met een van de verkopende makelaars voor meer informatie.

Een mix van grote en kleine huurwoningen

De bouw van de 29 huurwoningen van Woonstede in Park Reehorst Midden bereikte op 8 februari 2017 het hoogste punt. Een mix van grote en kleine huurwoningen worden hier nog voor de zomervakantie dit jaar opgeleverd.

Reehorst aan het Park: 100% verkocht

Reehorst aan het Park (gelegen in het noorden van Park Reehorst) kent een goede start van het nieuwe jaar! Begin januari zijn de handtekeningen onder de laatste koop- en aannemingsovereenkomst gezet. Dit betekent dat binnen precies 2 maanden alle 16 woningen zijn verkocht.
Zou u ook graag in Reehorst aan het Park willen wonen? Schrijf u dan in als belangstellende voor het project op www.reehorstaanhetpark.nl en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent de volgende fase(n).

Reehorst aan het Park - Nieuwbouw koopwoningen in Ede

Schrijf u in op www.reehorstaanhetpark.nl en blijf op de
hoogte van alle ontwikkelingen in de volgende fase(s) van dit project.

Update Business Park Reehorst Ede

Vanuit diverse partijen is er belangstelling voor vestiging op het Business Park Reehorst. Ontwikkelaar Bruil bouw heeft inmiddels enkele mogelijke bouwvarianten gepresenteerd. Zo zijn er mogelijkheden voor panden van ongeveer 500m2 met inpandig kantoor van 100m2. Maar ook bijvoorbeeld hoogwaardige kantoorunits waarbij meer nadruk is voor kantoor / showruimte.

Meer informatie over de mogelijkheden van koop of huur is beschikbaar bij Zoonen Commercieel Vastgoed en Smit bedrijfshuisvesting.

Terug naar nieuwsoverzicht